Pstrąg z piekarnika w ziołch
Źródło: https://dorotaw.blogspot.com/2019/05/pstrag-z-piekarnika-w-zioch.html
Pstrąg to wyjątkowo smaczna ryba, która w kuchni staropolskiej zajmowała szczególne miejsce.Pieczenie pstrąga w ziołach sprawia, że wydobywa się głęboki aromat i smak tej ryby.Myślę, że ten smaczny król rzecznych ryb powinien częściej trafiać na nasze stoły a głównym powodem tego,jest nie tylko jego smak, ale również walory odżywcze tej ryby.Zapraszam na...
Najnowsze przepisy
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 5
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 19
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 552
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 591
Baranek wielkanocny to obowiązkowy element każdego... ⇖ 674
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 107
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































