Najnowsze przepisy
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 11
składniki:1 płat tortilliserek kanapkowy, ulubionyszynka,... ⇖ 2
Kajmakowiec bez pieczenia to pyszne ciasto na herbatnikach,... ⇖ 14
Pâte fermentée
Jest to po prostu kawalek gotowego ciasta pozostawionego do fermentacji. Tym rozni sie on od innych zaczynow, ze oprocz maki, wody i drozdzy zawiera takze odrobine soli. Ten prosty dodatek poprawia do...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 746
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 959
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 743
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 629
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 624
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 623
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 920
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 632