Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 25
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 14
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 30
Pulpety wieprzowo – wołowe w leczo
Pulpety to danie niesmiertelne. Wychodzi zawsze i kazdemu. Do dzisiejszego dania wykorzystalam gotowa mieszanke (mrozonke) leczo. Danie proste, smaczne i szybko mozemy je przygotowac. Zapraszam do garnkow.Skladniki:Mielone wolowo – wieprzowe 500 gMieszanka leczo mrozona1-2 lyzki koncentratu pomidorowego1 lyzka almetteBulionSolPieprzNatka pietruszki Wykonanie:Mielone doprawiamy sola ...
Przepisy z bloga
Witajcie po dłuższej przerwie. Jakoś nie mam ostatnio... ⇖ 513
Sezon na rabarbar w pełni. Zastanawiałam się co z niego... ⇖ 778
Witajcie po przerwie. W tym roku obrodzily brzoskwinie... ⇖ 574
Zapewne wszyscy znacie ten ser. Niektorzy pamietaja go z... ⇖ 655
Upaly troche odpuscily, ale tylko na kilka dni. Przy... ⇖ 653
Kolejna odslona szparagow. Dzisiaj w formie zupy. Dodatkowo... ⇖ 620