Najnowsze przepisy
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszne danie z młodej... ⇖ 1
Sałatka z kurczakiem, żurawiną i selerem konserwowym to... ⇖ 17
Czekoladowe naleśniki z waniliowym serkiem Lubicie... ⇖ 23
Ciasto Kruchy KokosowiecCiasto Kruchy Kokosowiec to... ⇖ 28
Puszyste placki ziemniaczane
Chrupiące brzegi i puchaty, mięciutki środek, to puszyste placki ziemniaczane z ubitym białkiem. Najważniejszą cechą tych placków jest odlanie wody z tartych ziemniaków oraz dodanie do nich ubitych białek. To właśnie białka powodują, że placki są „pucołowate” w środku, ale bardzo chrupiące na zewnątrz. Działa to bardzo podobnie jak w przypadku pieczenia bezy....
Przepisy z bloga
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 26
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 67
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka z kalafiora i brokułów... ⇖ 97
Lekka surówka wiosenna z białej kapusty i marchewki. To... ⇖ 571
Ten prosty przepis na panierowane kotlety z pieczarek, sera... ⇖ 83