Najnowsze przepisy
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 1
Szukasz inspiracji na letnią przekąskę, która zachwyci... ⇖ 17
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 11
Biszkopt francuski maślanyLekki, wilgotny biszkopt prosty... ⇖ 24
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 33
pyszna wątróbka z indyka z cebulą i jabłkami...
Składniki: wątróbka z indyka 1 kg, mleko nie całe 1/2 litra, mąka pszenna do obsypania - ile potrzeba, olej rzepakowy do smażenia 15 łyżek, sól, pieprz po usmażeniu - ile potrzeba cebula 4 sztuki większe, jabłka 2 sztuki duże, pieprz mielony 1 łyżeczka, sól 2 łyżeczki, olej rzepakowy 8 łyżek Świeżą wątróbkę z indyka oczyścić z błonek, tłuszczyku (wycinam...
Przepisy z bloga
Składniki: jajka 5 sztuk M , palma stopiona letnia 125... ⇖ 57
Składniki: jajka 4 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, palma... ⇖ 144
Składniki: kiszka ziemniaczana 2 sztuki, olej rzepakowy... ⇖ 46