Najnowsze przepisy
Przepis na kruche rogaliki nadziane powidłami. Ciasto jest... ⇖ 9
Pasta al Pesto Rosso — Smak Sycylijskiego słońca w... ⇖ 11
Ciasto brzoskwiniowa fantazja to super pomysł na smaczny... ⇖ 40
Roladki z tortilli w koperku to przepyszna i kreatywna... ⇖ 19
Rahmkoch – deser z Salzburga
Rahmkoch zaintrygował nas podczas oglądania programu kulinarnego w niemieckiej telewizji. Ten rarytas kuchni austriackiej gotuje się z mąki, śmietany kremówki, masła i rodzynek, a następnie pozwala ostygnąć i stężeć. Według programu najczęściej podawany jest w restauracjach przy stokach narciarskich, gdyż stanowi pożywny i energetyczny deser. Składniki na Rahmkoch 500 g mąki...
Przepisy z bloga
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 102
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 70
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 150
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 260
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 695
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 274
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 189