Najnowsze przepisy
Niezbyt często chwalę sama siebie, ale w przypadku tego... ⇖ 0
Roladki drobiowe z farszem i sosem beszamel to wytworne... ⇖ 1
Wiosenny twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiemProsta i... ⇖ 4
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem, karczochami, oliwkami... ⇖ 37
Ratatouille po kambodżańsku
Ratatouille z Kambodży czyli Samlor Kako Ratatouille z Kambodży, prawda, że brzmi dość dziwnie. Dla wyjaśnienia czym jest ratatouille, które powstało we Francji w Prowansji. Danie na bazie bakłażana z wieloma innymi warzywami. Oczywiście nie tylko Francuzi mają swoją wersję, którą jest, dość mocno przyprawiano ziołami. Węgrzy natomiast mają swoje Lescó, w którym...
Przepisy z bloga
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 63
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 147
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 58
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 65
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 48
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 75