Najnowsze przepisy
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 8
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 11
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się... ⇖ 8
Zapraszam do kulinarnej podróży, gdzie harmonia smaków... ⇖ 10
Przepis na przepyszne, puszyste i fajnie wilgotne ucierane... ⇖ 26
Chłodnik z botwinką, koperkiem, ogórkiem i szczypiorkiem... ⇖ 19
Risotto z cielęciną - Risotto with veal - Risotto con il vitello
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/ Ingredienti200 - 300 g ryżu (np. arborio)/ 7- 10.5 oz (arborio) rise/ 200- 300 g di riso arborioNadzienie:/Filling:/ Farcita:250-300 g ugotowanego do miękkości mięsa (najlepiej cielęciny)/ 8-10.5 oz soft cooked meat (preferably veal)/ 250-300 g di carne cotta (più buono di...