Risotto z cukinią i pietruszkowym pesto - Zucchini & Parsley Risotto Recipe - Risotto alle zucchine con pesto di prezzemolo
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2020/04/risotto-z-cukinia-i-pietruszkowym-pesto.html
#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti200- 250 g ryżu (np. brązowy)/ 7-8.8 oz (brown) rise/ 200-250 g di riso (integrale)1 cukinia lub kilka małych / 3-4 medium zucchini (courgette)/ 3-4 zucchine medie1 średnia cebulka/ 1 medium onion/ 1 cipolla media250 ml wina białego / 250 ml white/ 250 ml di vino...
Najnowsze przepisy
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 3
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































