Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 25
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 14
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 30
Rollsy z ogórka i kimchi
Ostatnio mialam mozliwosc uczestniczenia w warsztatach PROVITUS, ktore odbyly sie na moich Kochanych Mazurach.Malownicze miejsce Pan tu nie spal w Galkowie, piekna pogoda i ludzie, ktorzy nigdy mnie nie zawodza.Po pierwsze gotowalismy w super atmosferze, kazdy przygotowal z nasz trzy dania z produktow Provitus, kolejnym punktem byla uroczysta kolacja, gdzie moglismy d...
Przepisy z bloga
Coś dlamiłośników dobrego mięsa. Wieczory coraz... ⇖ 205
Lubicie Burgery?Ja bardzo, kiedyś nawet rozmyślałam, że... ⇖ 366
Ostatnio jadałam w restauracji sernik kajmakowy. Przyznam,... ⇖ 368
Ciasteczka do mleka zawsze są sopko. W takim nastroju... ⇖ 372
W tamtym roku przygotowałam pienik na syropie daktylowymi... ⇖ 390