Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 10
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 40
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 24
Szybkie do zrobienia, z podstawowych składników,na szybki... ⇖ 25
Rosół z gęsi
Rosół z gęsi Listopad to czas gęsiny, wtedy jest najsmaczniejsza, i zgodnie z tradycją, pojawia się na naszym stole. W tym roku upiekłam gęś faszerowaną jabłkami, gruszkami i pigwą, zajrzyj po przepis → pieczona gęś, a z części które mi zostały - dokupiłam tylko korpusy - ugotowałam obłędny rosół. Zobacz jaki ma piękny kolor.Rosół po ugotowaniu jest tłusty, dlatego...
Przepisy z bloga
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 60
Kaszanka z grilla z cebulą i boczkiemKaszanka z grilla z... ⇖ 50
Jemy nie tylko ustami, ale również oczami - jest to... ⇖ 42
Fotograficzne spa na Sycylii, to pięć pełnych wrażeń... ⇖ 12
Ekspresowe jajka faszerowane w 3 kolorach Ekspresowe jajka... ⇖ 94
Kiełbasa z piekarnika podsuszana Kiełbasa z piekarnika... ⇖ 80
Rzeżucha w skorupkach jajek Dekoracje wielkanocne, czyli... ⇖ 66
Schab gotowany 20 minut Schab gotowany 20 minut, to... ⇖ 115