Rostbef wołowy z cukinią, marchewką, czerwoną cebulą i papryką

Soczysty stek wołowy od Highland Beef znad Pilicy? Dlaczego nie! Z dodatkiem duszonej cukinii, marchewki oraz czerwonej cebuli to idealna propozycja na wiosenne obiady!Składniki:400 g rostbefu wołowego z kością w całości300 g cukinii150 g marchewki100 g czerwonej cebuli100 g żółtej paprykiprzyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany, zioła prowansalskie10 ml oleju do...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 16
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 130
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Szybkie placuszki z wykorzystaniem mąki jaglanej oraz... ⇖ 26
Banalne placuszki bananowe z wykorzystaniem cukierków z... ⇖ 41
Słodkie ze słonym?! O tak! Zwłaszcza z wykorzystaniem... ⇖ 39
Ciasto z dodatkiem słodyczy bez cukru? O tak! Zwłaszcza z... ⇖ 42
Inna szarlotka, niż wszystkie! Z dodatkiem mąki kokosowej... ⇖ 51
Raz, dwa i obiad się ma! Śledzie bogate źródło Omega... ⇖ 47
Idealne do niedzielnie kawki, czy herbatki. Ciasto... ⇖ 71
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 70
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204