Ryba po chińsku

Ryba po chińsku to jedna z lepszych ryb z warzywami. W naszym domu zdecydowanie wygrywa z rybą po japońsku i rybą po grecku. Kawałki ryby smażone w cieście w towarzystwie warzyw z dodatkiem ananasa są z chęcią zajadane przez każdego kto ich tylko spróbuje. Rybą po chińsku zajadają się nie tylko dorośli, ale i dzieci. U nas pojawia się często na kolację i róże uroczystości. Taka ryba po chińsku z pewnością sprawdzi się na Święta, można ją podać w formie sałatki...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 15
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 105
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 105
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204
Kotlety schabowe po kowalsku to przepyszne kotlety z... ⇖ 403
Sok winogronowo - jabłkowy to jeden z naszych ulubionych... ⇖ 245
Jarzynka na zimę do słoików, to starodawny sposób na... ⇖ 397
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 615
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204