Ryba po chińsku

Ryba po chińsku to jedna z lepszych ryb z warzywami. W naszym domu zdecydowanie wygrywa z rybą po japońsku i rybą po grecku. Kawałki ryby smażone w cieście w towarzystwie warzyw z dodatkiem ananasa są z chęcią zajadane przez każdego kto ich tylko spróbuje. Rybą po chińsku zajadają się nie tylko dorośli, ale i dzieci. U nas pojawia się często na kolację i róże uroczystości. Taka ryba po chińsku z pewnością sprawdzi się na Święta, można ją podać w formie sałatki...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 6
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 12
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 10
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 292
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 179
Kotlety schabowe po kowalsku to przepyszne kotlety z... ⇖ 396
Sok winogronowo - jabłkowy to jeden z naszych ulubionych... ⇖ 240
Jarzynka na zimę do słoików, to starodawny sposób na... ⇖ 386
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 601
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 758
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 292
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 243
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 179
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 172