Ryba po japońsku – Nanbanzuke
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/ryba-po-japonsku-nanbanzuke/
Pyszne, smażone filety, marynowane w aromatycznym sosie z warzywami, czyli najlepsza ryba po japońsku bez panierki – Nanbanzuke. Doskonale sprawdzi się nie tylko jako danie główne, ale również jako pyszna, zdrowa przekąska. Nanbanzuke, to z pewnością mało u nas znane danie z warzywami i rybą w przepysznej marynacie. To wielka szkoda, ponieważ danie jest proste w przygotowaniu, a efekt jest niesamowicie apetyczny! Aby ryba wyszła naprawdę pyszna, warto wspomnieć o kilku...
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 8
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 8
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 694
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 406
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 357
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 418
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 81
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 76
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 59









































