Ryba po japońsku

Ryba po japońsku to prawdziwy hit na święta. W niejednym domu ryba po japońsku zastąpiła rybę po grecku. Ryba po japońsku to panierowane kawałki ryby w towarzystwie warzyw i słodko - kwaśnej zalewy. Jest to bardzo proste w przygotowaniu danie, które robi się z łatwo dostępnych składników. Chociaż ryba po japońsku pewnie ma tyle wspólnego z Japonią co ryba po grecku z Grecją to danie jest naprawdę smaczne i godne polecenia. Jeżeli jeszcze nie robiliście ryby w taki...
Najnowsze przepisy
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 7
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 11
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 296
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 181
Kotlety schabowe po kowalsku to przepyszne kotlety z... ⇖ 396
Sok winogronowo - jabłkowy to jeden z naszych ulubionych... ⇖ 240
Jarzynka na zimę do słoików, to starodawny sposób na... ⇖ 386
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 602
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 760
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 296
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 246
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 181
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 176