Najnowsze przepisy
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 7
Grillowane kotlety z dodatkiem cebuli i czosnku, otulone... ⇖ 18
ARTYKUŁ SPONSOROWANY Wina to nie tylko napoje, lecz... ⇖ 38
Przepis na orzeźwiające deserki w kubeczkach, czyli... ⇖ 38
Pasta Sugo di Alfredo to jedno z tych włoskich dań,... ⇖ 41
Sałatka Parma z Mozzarellą, Melonem i Orzeszkami Pinii
Sałatka Parma z Mozzarellą, Melonem i Orzeszkami PiniiSzynka parmeńska (wł. Prosciutto di Parma) – rodzaj włoskiej, surowej, podsuszonej szynki wytwarzanej z całych udźców wieprzowych z kością tradycyjnymi metodami w specyficznym klimacie na terenie prowincji Parmy, w regionie Emilia-Romania. Charakteryzuje się niższą zawartością soli w porównaniu z innymi szynkami tego typu, co...
Przepisy z bloga
Quiche ze Szparagami na Batatowym Spodzie Niesamowicie... ⇖ 72
Sałatka ze Szparagami i Burratą Wiosna – czas, gdy... ⇖ 66
Wegetariańska Miska z Pieczonym Tofu(do przygotowania w... ⇖ 56