Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 61
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 150
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 113
Semla
Semla i jej krótka historia. Semla mała bułka o smaku kardamonu, wypełniona migdałami i bitą śmietaną. Fettisdag — to tłusty wtorek w Szwecji, kiedy bułki były zjadane przed chrześcijańskim postem. Oczywiście na początku Szwedzi zajadali … Artykuł Semla pochodzi z serwisu Kulinarny Atlas Świata.
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 44
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 65
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 34
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 37