Najnowsze przepisy
Ciasto dupa pawiana to deser o śmiesznej nazwie i cudownym... ⇖ 13
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola.... ⇖ 3
Prosta, a zarazem smaczna i szybka do zrobienia surówka z... ⇖ 1
Sałatka z tortellini i paluszkami krabowymi. Dodatek... ⇖ 8
Truskawkowy sernik na zimno w pucharkach to idealny deser... ⇖ 20
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 16
Serduszkowe ślimaczki z masą krówka.
składniki : 2 ciasta francuskie po 300 g, 1 puszka masy krówka kajmak lub inną 400 g, 1 jajko.wykonanie : Gotowe ciasto posmarować masą krówka zwinąć dwa końce do środka na pół. Ponownie posmarować masą i zwinąć boki do środka, z ostatnią częścią postąpić tak samo. Następnie nożem ucinać kawałki około 1 cm do 1,5 cm ułożyć na blasze wyłożonej papierem do...
Przepisy z bloga
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 59
Zupa to podstawa zestawu obiadowego prawda? U nas w domu... ⇖ 56