Najnowsze przepisy
Kanapki z cukinii i parmezanu wyjątkowo przypadły mi do... ⇖ 19
Sorbet Mango & Morela (Ninja Creami NC300EU) Sorbet... ⇖ 19
Lody Pralinowe (Ninja Creami NC300EU) Lody Pralinowe to... ⇖ 18
Burger Aleksa – azjatycki twist w polskim stylu Moja... ⇖ 20
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 27
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 27
Serniczek z ricotty z migdałami - Ricotta and almonds cake - Torta di ricotta e mandorle

#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:Ciasto kruche/ Shortcrust pastry/ Pasta frolla300 g mąki pszennej/ 10.5 oz plain white flour/ 300 g di farina tipo 0150 g cukru trzcinowego/ 5 oz cane sugar/ 150 g di zucchero di canna150 g masła lub smalcu/ 5 oz butter or lard/ 150 g di burro o strutto2 żółtka/ 1...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1780
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 907
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 848
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 575
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 497
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 470