Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 5
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 18
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 47
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 38
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 49
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 91
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 65
Soja po bretońsku
Soja ma charakterystyczny smak warzyw straczkowych ktory z powodzeniem moze zastapic fasolke w daniu po bretonsku. Danie jest sycace i latwe w przygotowaniu. Skladniki:250g suchej soisol do gotowania250 g boczku wedzonego2-3 kielbasy1 duza cebula2 zabki czosnku300ml pomidorowego pelatti lub domowego przecieru3 kulki ziela angielskie, 4 listki laurowe, 2 lyzki suszonego majerankusol, czarny piep...
Przepisy z bloga
Przepis na ten pasztet to sprawdzona przez lata, rodzinna... ⇖ 440
Gołąbki w klasycznej, tradycyjnej odsłonie z mięsem... ⇖ 414