Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 33
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 40
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 56
Sos paprykowo-pomidorowy do gołąbków
Aksamitny sos, idealny do gołąbków.Składniki:3 czerwone papryki750 ml passaty pomidorowej1 łyżka masła ghee1 pełna łyżka mąki100 ml bulionu warzywnego cukiersól, pieprzPrzygotowanie: Papryki wkładamy do pieczeniowego rękawa. Zapiekamy 45 min w 190°C z termoobiegiem. Studzimy, usuwamy skórkę i gniazda nasienne, „wodę” przecedzamy.Na maśle podsmażamy mąkę, dodajemy...
Przepisy z bloga
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 96
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 98
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 76