Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 88
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 98
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 37
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 101
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 85
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 82
Spiced beef and apricot filo pie
Zapraszam Pikantne ciasto filo z wolowina i morelami. Russell Brown Jednym z najwazniejszych doswiadczen, Russella byla jego pierwsza praca szefa kuchni w Yalbury Cottage, malym hotelu w Dorset, ale dopiero w kwietniu 2003 r. W hrabstwie Dorchester, Russell i jego zona Eléna otworzyli Sienne. Ta niewielka knajpka, mieszczaca zaledwie 15 osob, zostala nagrodzona gwiazdka Michelin... Czytaj dalej
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 789
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 682
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 616
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 781