Najnowsze przepisy
Mielone kotlety z ogórkiem kiszonym w boczku to harmonijne... ⇖ 8
Pieczenie chleba na zakwasie zmusza nas do wyhodowania... ⇖ 34
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 58
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 38
Spitzkohl-młoda kapusta duszona w śmietanie
SPITZKOHL (Brassica oleracea) to rodzaj bialej kapusty. Najprawdopodobniej pochodzi z Chin. Jest najwczesniejsza odmiana ze wszystkich kapustnych (nazywana jest rowniez Sommerkohl). Mozemy delektowac sie jej smakiem juz w maju. Glowki ma podluzne, charakterystycznie zwezajace sie ku dolowi w szpic. Ma luzniejszy pokroj lisci w porownaniu ze zwykla biala kapusta. Jest rowniez duzo delikatniejsza w ...
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 485
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 511
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 433
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 503
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 464
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 575
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 563