Najnowsze przepisy
Bardzo dobre dziadkowe ciasto, dziadkowe - bo mój Dziadek... ⇖ 3
Wilgotne ciasto z rabarbarem i kruszonką, które idealnie... ⇖ 13
Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i szczypiorkiem... ⇖ 14
Stek ze strusia – marynowany
Pierwszy raz w zyciu jadlam strusia. Mieso lekko podobne do wolowiny, ciemne ale mimo to specyficzne. Pozbawione trudnych do pogryzienia wlokien. Musze przyznac, ze jest bardzo smaczne. Szkoda tylko, ...
Przepisy z bloga
Witajcie po dłuższej przerwie. Jakoś nie mam ostatnio... ⇖ 509
Sezon na rabarbar w pełni. Zastanawiałam się co z niego... ⇖ 773
Witajcie po przerwie. W tym roku obrodzily brzoskwinie... ⇖ 571
Zapewne wszyscy znacie ten ser. Niektorzy pamietaja go z... ⇖ 651
Upaly troche odpuscily, ale tylko na kilka dni. Przy... ⇖ 647
Kolejna odslona szparagow. Dzisiaj w formie zupy. Dodatkowo... ⇖ 617