Najnowsze przepisy
Dorsz w sosie koperkowym to idealny pomysł na danie,... ⇖ 10
Ciasto drożdżowe z owocami to proste i klasyczne ciasto,... ⇖ 5
SAŁATKA Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I MIODEMDzień dobry.... ⇖ 16
Omlet na śniadanie to idealne rozpoczęcie dnia. Można je... ⇖ 23
Przepis na pyszne i pięknie się prezentujące ciasto z... ⇖ 12
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 36
Suflet czekoladowo – malinowy
Suflet czekoladowo – malinowy z bitą śmietaną i malinami. Suflet istnieje pewnie od bardzo, bardzo dawna, kiedy to mąkę, mleko, jajka i masło się ubijało w różne mikstury. Jednakże to francuskiemu kucharzowi, niejakiemu Vincentowi de la Chappelle, przypisuje się pierwsze wzmianki na temat sufletu, a było to w początkach XVIII wieku. Suflet czekoladowo – malinowy… Czytaj dalej Suflet czekoladowo – malinowy Artykuł Suflet czekoladowo – malinowy...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 37
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 56
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 65
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 33
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 37
Pasta con zucchine e pancetta to danie, które zachwyca... ⇖ 41