Surówka z kapusty pekińskiej z sosem winegret

Prosta surówka do obiadu ze świeżych warzyw polanych wyrazistym sosem winegred na bazie oleju i musztardy.Składniki:1/2 małej główki kapusty pekińskiej1 mała czerwona cebula1/2 czerwonej papryki1 jabłko1/3 szklanki oleju słonecznikowego lub rzepakowego2 łyżki soku z cytrynyczubata łyżeczka musztardy łagodnej (miodowa lub stołowa)łyżeczka cukrusól i pieprz do smakuSposób wykonania:Najpierw robimy sos do surówki.Do kubeczka dajemy olej, musztardę, sok z cytryny oraz...
Najnowsze przepisy
Sos chrzanowy od zawsze gościł na wielkanocnym stole... ⇖ 4
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 18
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 36
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 50
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 51
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 158
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 119
Dokładniej kluski ziemniaczano-dyniowe z dziurką. Trwa... ⇖ 68
Prosta surówka z kapusty, jabłka, marchewki i cebuli... ⇖ 66
Zielona fasolka szparagowa podana z czosnkiem i masełkiem... ⇖ 68
Przepisy na czasie
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 53
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 39
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 37
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 37
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 36