Surówka z kiszonej kapusty i grzybów
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/11/surowka-z-kiszonej-kapusty-i-grzybow.html
Taki zestaw powstal na potrzebe chwili. Jak ryba, to kapusta kiszona. Postanowilismy troszke ja „reanimowac”.Skladniki:250 g kiszonej kapusty100 g marynowanych grzybow (u nas prawdziwki)1 czerwona cebula1 lyzka miodu50 ml oliwy z oliweksol, pieprzPrzygotowanie: Kapuste odciskamy, kroimy. Cebule siekamy. Grzyby kroimy. Wszystkie skladniki mieszamy z miodem oraz oliwa. Do smaku doprawiamy sola ...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 54
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 136
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 106
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 103
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 96
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































