Najnowsze przepisy
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 19
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 13
Sycące naleśniki ze szpinakiem zapiekane pod beszamelem
Dzisiaj zapraszam na pyszny sposób na przekształcenie paru naleśników w sycący obiad. Przygotujemy wytrawne naleśniki nadziewane szpinakiem, które zapieczemy pod beszamelem z odrobiną sera. Nadzienie ze szpinaku, ricotty i pomidorów jest kremowe i pełne smaku. Naleśniki dzięki warstwie beszamelu pozostają mięciutkie po zapieczeniu, a w całość wypełniona jest przyjemnym smakiem...
Przepisy z bloga
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 100
Dzisiaj zapraszam na proste ciasto czekoladowe, które nie... ⇖ 124
Dzisiaj zapraszam na ciasto, który sprawdzi się idealnie... ⇖ 52
Dzisiaj zapraszam na sernik krakowski, czyli pyszne ciasto... ⇖ 114
Dzisiaj zapraszam na ciasto, które świetnie sprawdzi się... ⇖ 116