Najnowsze przepisy
Lodówka to serce każdej kuchni - nie tylko przechowuje... ⇖ 17
Witam Kochani! W sezonie na młodą kapustę polecam szybki... ⇖ 21
Dzisiaj zapraszam na chrupiące ptysie, które wypełnimy... ⇖ 25
Ciasto Truskawkowa Zachcianka to pyszny i efektowny wypiek,... ⇖ 98
Chcesz wiedzieć jaką moc ma Zdrowotna nalewka z kwiatów... ⇖ 23
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 37
Syrop z pigwowca - Japanese Quince Syrup Recipe - Sciroppo di mele cotogne del Giappone
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolskiWykonanie:Umyte owoce pigwowca japońskiego kroimy na małe plasterki, kawałki (pozbywając się gniazd nasiennych). Wkładamy warstwami: owoce, cukier do słoika (proporcje nasze własne, kto lubi bardziej kwaśne, da mniej cukru...). Zakręcamy i odstawiamy na noc. Na drugi dzień mamy już gotowy syrop do herbaty,...