Syrop z pigwowca - Japanese Quince Syrup Recipe - Sciroppo di mele cotogne del Giappone
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/11/syrop-z-pigwowca-japanese-quince-syrup.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolskiWykonanie:Umyte owoce pigwowca japońskiego kroimy na małe plasterki, kawałki (pozbywając się gniazd nasiennych). Wkładamy warstwami: owoce, cukier do słoika (proporcje nasze własne, kto lubi bardziej kwaśne, da mniej cukru...). Zakręcamy i odstawiamy na noc. Na drugi dzień mamy już gotowy syrop do herbaty,...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 12
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 56









































