Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 13
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 9
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 19
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 30
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 21
Szakszuka na zielono
SKŁADNIKI Szakszuka na zielono 100 g bobu* 150 g fasolki szparagowej 150 g groszku 50 g parmezanu cebula ząbek czosnku natka pietruszki listki bazylii peperoncino oliwa z oliwek sól i pieprz * Poza sezonem na świeże warzywa możemy wykorzystać mrożonki. PRZYGOTOWANIE Szakszuka na zielono W garnku zagotowujemy wodę, następnie wrzucamy fasolkę, groszek oraz bób i gotujemy ok. 2-3 minuty. W międzyczasie obieramy cebulę i siekamy w drobną kostkę razem z ząbkiem czosnku. Na dużej...
Przepisy z bloga
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 45
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 36
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 33