Najnowsze przepisy
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 11
składniki:1 płat tortilliserek kanapkowy, ulubionyszynka,... ⇖ 2
Kajmakowiec bez pieczenia to pyszne ciasto na herbatnikach,... ⇖ 14
Tang Zhong (Water Roux)
Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water roux, lub tlumaczony bezposrednio na roux de agua. Jest to metoda, czy tez technika przygotowywania chleba, ktora wywodzi sie z dawnej Japonii i ostatnio ...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 746
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 959
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 743
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 629
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 624
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 623
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 920
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 632