Najnowsze przepisy
Grillowany łosoś z salsą mango Zapraszam was dzisiaj do... ⇖ 33
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 61
Taralli ’ nzogna i pepe e pepe z Neapolu
Taralli nzogna pepe e pepe to tradycja neapolitańska. Tradycja, która zrodziła się w Neapolu pod koniec XVIII wieku, w miejscowych piekarnikach. Kuchnia włoska opiera się w dużej mierze na pysznych dania z małej ilości produktów i produktów, które zostały. I w tym przypadku było dokładnie tak, neapolitańscy piekarzy potrzebowali wykorzystać resztki ciasta na zakwasie z… Czytaj dalej Taralli ’ nzogna i pepe e pepe z Neapolu Artykuł Taralli ’ nzogna i pepe e...
Przepisy z bloga
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 55
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 143
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 53
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 60
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 44
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 69