Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 34
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 40
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 56
Tarta po rusku
Nie lada gratka dla koneserów pierogów po rusku. Tym razem w szybszej formie, formie tarty.Składniki:1 opakowanie ciasta francuskiego500 g ziemniaków250 g białego sera1 łyżka majeranku1 cebula200 g wędzonego boczkusól, pieprzPrzygotowanie: Ziemniaki gotujemy, razem z serem mielimy na średnich oczkach. Cebulę siekamy, boczek kroimy w kostkę. Na suchą patelnię wrzucamy boczek,...
Przepisy z bloga
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 96
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 98
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 76