Najnowsze przepisy
Sałatka z selerem konserwowym i czerwoną fasolą to super... ⇖ 3
Niezbyt często chwalę sama siebie, ale w przypadku tego... ⇖ 6
Roladki drobiowe z farszem i sosem beszamel to wytworne... ⇖ 7
Wiosenny twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiemProsta i... ⇖ 11
Tarta z botwiną na kremie twarogowym z anchois, wegetariańska, błyskawiczna
Zawsze warto mieć w zamrażalniku opakowanie albo dwa dobrego ciasta francuskiego. Dobrego, czyli z masłem, żaden inny niż masło tłuszcz nie powinien być używany w cieście francuskim. I całe szczęście, że miałam, bo jak zwykle musiałam szybko przygotować coś na wieczór, i jak zwykle miałam warzywa czekające na wykorzystanie.Wczoraj prowadziłam warsztaty dla...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 261
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 187
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 261
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 209
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 184
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 242