Najnowsze przepisy
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 20
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 18
Tatar
Tatar, befsztyk tatarski to samodzielne danie serwowne najczesciej jako przystawka. Tatar przygotowuje sie z mielonego lub siekanego miesa wolowego, najwyzszej jakosci z dodatkiem zoltka, cebulki i oleju. Nieobowiazkowymi dodatkami, ale bardzo pozadnymi sa: marynowane grzybki, ogorek konserwowy, a w niemieckim wydaniu sardele i kapary.
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 474
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 487
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 419
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 492
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 450
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 557
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 550