Najnowsze przepisy
Lodówka to serce każdej kuchni - nie tylko przechowuje... ⇖ 19
Witam Kochani! W sezonie na młodą kapustę polecam szybki... ⇖ 25
Dzisiaj zapraszam na chrupiące ptysie, które wypełnimy... ⇖ 27
Ciasto Truskawkowa Zachcianka to pyszny i efektowny wypiek,... ⇖ 102
Chcesz wiedzieć jaką moc ma Zdrowotna nalewka z kwiatów... ⇖ 23
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 37
Tilapia w Chrupiącej Panierce
Tilapia to chyba jedna z moich ulubionych ryb. Jest to pozbawiona węglowodanów, bogata w białko biała, chuda ryba o niezwykle smacznym mięsie. Filety są praktycznie pozbawione ości. Mięso ryby nie rozpada się, nie nasiąka wodą, idealnie trzyma panierkę i cudownie, bez żadnych problemów się smaży. Jak jej nie kochać? Bardzo polecam!Składniki:8 filetów z Tilapiisólmąka...
Przepisy z bloga
Jeden z moich ulubionych halloweenowych przepisów. Pyszne,... ⇖ 166
Proste i szybkie słodkie śniadanie, czyli amerykańskie... ⇖ 224
Obłędne Czekoladowe Ciasto z Kremem, Jagodami i Kruchymi... ⇖ 260
To chyba moje ulubione Gofry, zawsze wychodzą lekkie,... ⇖ 226
Co powiedzie na obłędny biszkopt, który przypomina... ⇖ 237