Tilapia w Chrupiącej Panierce
Źródło: https://natomamochote.blogspot.com/2016/12/tilapia-w-chrupiacej-panierce.html
Tilapia to chyba jedna z moich ulubionych ryb. Jest to pozbawiona węglowodanów, bogata w białko biała, chuda ryba o niezwykle smacznym mięsie. Filety są praktycznie pozbawione ości. Mięso ryby nie rozpada się, nie nasiąka wodą, idealnie trzyma panierkę i cudownie, bez żadnych problemów się smaży. Jak jej nie kochać? Bardzo polecam!Składniki:8 filetów z Tilapiisólmąka...
Najnowsze przepisy
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 4
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 19
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Wyjątkowy tort o smaku dwóch popularnych i pysznych... ⇖ 313
Jeden z moich ulubionych halloweenowych przepisów. Pyszne,... ⇖ 440
Proste i szybkie słodkie śniadanie, czyli amerykańskie... ⇖ 495
Obłędne Czekoladowe Ciasto z Kremem, Jagodami i Kruchymi... ⇖ 532
To chyba moje ulubione Gofry, zawsze wychodzą lekkie,... ⇖ 492
Co powiedzie na obłędny biszkopt, który przypomina... ⇖ 527
Prosty i szybki (w zaledwie 20 minut!) przepis na... ⇖ 999
Co powiecie na obiad w orientalnym stylu? Zapraszam po... ⇖ 550
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 91
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































