Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 31
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 83
Tofu stir-fry, Zielona Baza
Podsmaz tofu razem z czosnkiem i imbirem na ostrym ogniu na rozgrzanym oleju (1-2 minuty, to tzw. chinska metoda smazenia). Nastepnie zmniejsz ogien i dodaj ulubione warzywa (u mnie: pieczarki, brokul i marchewka na parze, czarne oliwki, pomidory z puszki, groszek z puszki). Dus kilka/kilkanascie minut. Dodaj ulubione przyprawy i ziola (u mnie prowansalskie). Podawaj z ryzem, kasza lub makaronem. ...
Przepisy z bloga
1. Wegańskie ciasto czekoladowe (z bananami) Robiłam tj.... ⇖ 732
1.Sempre VerdeRestauracja włoska w centrum Rzeszowa.... ⇖ 543
1.Tofu w 2 wersjach: słono-kwaśnej i słono-pikantnej W... ⇖ 583
1. Dahl z grochu To danie jest genialne w smaku i bardzo... ⇖ 665
1.Wegańskie ciasto kopiec kreta Biszkopt upiekłam taki,... ⇖ 721
1. Kiszone rzodkiewkiPyszne!!!! Jeśli lubisz kiszonki, to... ⇖ 620
1. Risotto z suszonymi grzybami:Pyszne i szybkie (ok. 30... ⇖ 541