Waste Not, Want... Yes , czyli zielone pesto z łodyżek brokuła i orzechów włoskich...
Źródło: http://lejdi-of-the-house.blogspot.com/2017/03/waste-not-want-yes-czyli-zielone-pesto.html
Przygotuj2-3 lodygi brokula(oczysc ze stwardnialych czesci i pokroj na plasterki) i4 spore rozyczki. Zagotuj wode w niewielkim garnuszku i wsyp brokuly. Gotuj okolo 4 minut - powinny byc al dente, ale nie rozgotowane. Odcedz i ostudz.Na patelni, rozgrzanej na srednim ogniu, tostuj2/3 szklanki orzechow wloskichw kawalkach. Uwazaj, zeby nie przypalic! Zostaw do ostudzen...
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 4
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Czas leci do przodu i na nikogo nie czeka! :) Tak, tak -... ⇖ 225
Na Wyspach kolejna przerwa w szkole... Tak zwany, bardzo... ⇖ 231
Bardzo, ale to bardzo lubię scones. Te słone, są super... ⇖ 282
[zdjęcie]Definicja - sałatka zwykle robiona z sałaty... ⇖ 261
Szybkie, bezproblemowe danie, idealne w razie kryzysu, albo... ⇖ 280
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































