Wędzone serki typu włoskiego

Jest to pyszny serek o złocistym kolorze, który rozpływa się w ustach.Serek po uwędzeniu jest miękki lekko słony i smakiem przypomina oscypka.Po ostygnięciu twardnieje i jest bardziej kruchy.Idealny do kanapek i sałatek a podany z żurawiną ma niepowtarzalny smak.Zapraszam na przepis.Składniki:Serek typu włoskiego (znajdziecie go w każdej popularnej sieciówce).Dowolne przyprawy do...
Najnowsze przepisy
Polecam Wam mój szybki obiad z ostatniego tygodnia.... ⇖ 17
Oh my goodness, let me tell you about one of my absolute... ⇖ 18
Let me tell you about the ultimate comfort food: chocolate... ⇖ 21
Let me tell you, making Lavender Earl Grey ice cream is an... ⇖ 17
Oh, let me tell you about my absolute obsession with these... ⇖ 15
Kluski śląskie to klasyk kuchni polskiej, którego nie... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 517
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 561
Baranek wielkanocny to obowiązkowy element każdego... ⇖ 628
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2188
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 392
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 371
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 369
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 353
Czasem mam ochotę podać na obiad coś swojskiego,... ⇖ 348
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 327