Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 5
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 28
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 62
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 32
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 35
Wegańskie gołąbki w pak choi
Zawsze mam kłopot, co zrobić z liśćmi chińskich kapust typu pak choi. Wolę zjadać ich soczyste ogonki liściowe, ale żal mi wyrzucać same liście. Dlatego w tym roku użyłam ich do przygotowania gołąbków. Okazały się bardzo wdzięcznym materiałem do formowania, a potem szybkiej obróbki termicznej. Farsz składa się z soczewicy i pecłonek (gąsek zielonych i...
Przepisy z bloga
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 15
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 63
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 86