Najnowsze przepisy
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 1
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 4
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 10
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 13
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się... ⇖ 9
Zapraszam do kulinarnej podróży, gdzie harmonia smaków... ⇖ 11
Przepis na przepyszne, puszyste i fajnie wilgotne ucierane... ⇖ 27
weneckie risotto
Risotto we Włoszech jest jedzone jako przystawka, jada się je w małych porcjach, a więc musi być doskonałe, delikatne i kremowe, świeżo przygotowane, perfekcyjne.Risotto według kucharza Mirko, chefa restauracji Da Romano, jest kilka reguł, które bezwzględnie obowiązują przy gotowaniu idealnego risotto, a takie właśnie można zjeść w restauracjach weneckich. Pierwsza i podstawowa...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 267
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 195
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 273
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 219
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 192
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 248