Wiosenne pęczotto z zielonymi szparagami i cukinią
Źródło: https://fitsweet.pl/2020/05/wiosenne-peczotto-z-zielonymi-szparagami-i-cukinia/
Maj i czerwiec to czas truskawek, rabarbaru i zielonych szparagów. Stąd szybkie, proste, ale pełne smaku wiosenno-letnie pęczotto z zielonymi szparagami i młodą cukinią. Cudownie kremowe, sycące, a za sprawą cytrusów rześkie i odświeżające. Mówię … The post Wiosenne pęczotto z zielonymi szpar...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 9
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 15
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 12
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 14
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 23
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Zbliża się Wielkanoc i nie ma co się oszukiwać, w tym... ⇖ 10
Jak szybko i w pysznym stylu poprawić sobie nastrój? To... ⇖ 8
Zielona jest trawa w maju, zielona jest moja nowa kawiarka,... ⇖ 8
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 74
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 52









































