Witajcie w krainie ulepków - basboussa, czyli semolina cake
Źródło: http://lolainheaven.blogspot.com/2014/12/witaj-w-krainie-ulepkow-basboussa-czyli.html
Jesli nie przepadacie za slodyczami, to lepiej tu dzisiaj nie zagladajcie.Mam na mysli slodycz ociekajaca po palcach,ekstremalna wyprawe na wyzyny slodkosci,bo chyba slodziej sie juz nie da.Kazdy, kto...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 17
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Polecam Wam mój szybki obiad z ostatniego tygodnia.... ⇖ 70
W ostatnm czasie uzmysłowiłam sobie jak ważne są dla... ⇖ 57
Ten letni, błyskawicznie przygotowany obiad wstawiam tu... ⇖ 98
Uwielbiam letnie, niedzielne śniadania i żadna siła nie... ⇖ 99
Kuchnia tunezyjska jest tak głęboko zakorzeniona w moim... ⇖ 131
Tylko nie myślcie, że kiedy Wasze dzieci dorosną, to... ⇖ 100
Jeśli należycie do miłośników sushi, to mam dla Was... ⇖ 140
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































