Najnowsze przepisy
Sorbet Mango & Morela (Ninja Creami NC300EU) Sorbet... ⇖ 13
Lody Pralinowe (Ninja Creami NC300EU) Lody Pralinowe to... ⇖ 14
Burger Aleksa – azjatycki twist w polskim stylu Moja... ⇖ 12
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 25
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 24
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z owocami Czekoladowe... ⇖ 12
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 18
Włoskie faworki „chiacchiere” w wersji pieczonej

Po ostatnich smażonych karnawałowych przysmakach przychodzę dzisiaj do Was z lżejszym przepisem. Włoskie faworki „chiacchiere” tym razem nie w wersji smażonej, ale pieczonej. Smak jest ten sam, może nawet lepszy, bo bardziej intensywny. Faworki po upieczeniu są lekkie, niesamowicie kruche i znikają tak samo szybkie, jak te smażone. Na koniec serdecznie polecam Wam zakładkę karnawał, w której znajdziecie wiele przepisów na oponki, pączki i inne pyszności. SKŁADNIKI...
Przepisy z bloga
Wielkanoc to idealna okazja, by wprowadzić do menu coś... ⇖ 111
Wielkanoc to czas pełen aromatów, rodzinnych spotkań... ⇖ 106
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 1119
Jeśli marzycie o domowych bułeczkach, które rozpływają... ⇖ 103
Jajka faszerowane tuńczykiem alla diavola to klasyczna... ⇖ 108
Focaccia to jedno z najbardziej klasycznych drożdżowych... ⇖ 111
Jeśli lubisz dania pełne smaku, aromatyczne przyprawy i... ⇖ 211
Jeśli uwielbiacie miękkie, puszyste wypieki z nutą... ⇖ 104
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1756
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 887
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 842
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 570
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 484
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 465