Najnowsze przepisy
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 5
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 10
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 14
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 12
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 20
Włoskie faworki „chiacchiere” w wersji pieczonej
Po ostatnich smażonych karnawałowych przysmakach przychodzę dzisiaj do Was z lżejszym przepisem. Włoskie faworki „chiacchiere” tym razem nie w wersji smażonej, ale pieczonej. Smak jest ten sam, może nawet lepszy, bo bardziej intensywny. Faworki po upieczeniu są lekkie, niesamowicie kruche i znikają tak samo szybkie, jak te smażone. Na koniec serdecznie polecam Wam zakładkę karnawał, w której znajdziecie wiele przepisów na oponki, pączki i inne pyszności. SKŁADNIKI...
Przepisy z bloga
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 55
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 36
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 33