Najnowsze przepisy
Tiramisù alla nocciola to orzechowa wersja klasycznego... ⇖ 7
Bigos z wolnowaru nie jest szybkim daniem, ale za to... ⇖ 22
Mam dla Was zbiór najlepszych przepisów na sałatki na... ⇖ 48
Jest taki pisarz SFLiu Cixin, który za pomocą swoich... ⇖ 32
Żytni zakwas chlebowy
Legenda głosi, iż powstanie zakwasu chlebowego jest dziełem przypadku, jednak mógł powstać również w wyniku eksperymentów,ale niestety tego nie wiemy.Faktem jest, że zakwas wytwarzany jest do dziś w formie niezmienionej od ponad 4000 lat.Robi się go ciągle tak samo, należy zmieszać odpowiednią ilość mąki z wodą i pozostawić w cieple aż zacznie fermentować.Najlepszy i...
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 264
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 324