Najnowsze przepisy
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 10
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 12
Z tym przepisem poradzi sobie każdy. Jest bardzo prosty i... ⇖ 25
Zakwas na żurek
30 dkg maki zytniej1,5 litra wodyMake zytnia zalew letnia woda przegotowana. Mieszam, przykrywam gaza i odstawiam w cieple miejsce na okolo 5 dni w sloiku. Po tym czasie zakwas powinien zmetniec i pojawic sie osad. Zakwas powinien byc gotowy. Gdy go zuzyjemy i chcemy ponownie zrobic zostawiamy ze starego zakwasu okolo 3 cm w sloiku i dodajemy ponownie wszystkie skladniki.
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 453
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 261
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 427
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 277
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 251