Najnowsze przepisy
Tarty do przygotowani w kilka chwil jeśli akurat mamy... ⇖ 13
Zmiksuj domowe lody naturalne, które podbiją każde... ⇖ 11
Najlepsze kluski kładzione. Super szybkie, proste i tanie... ⇖ 20
Zakwas żytni na chleb
Zakwas żytni na chleb powstał z chęci upieczenia domowego pieczywa bez używania drożdży. Wbrew pozorom robi się go bardzo łatwo, potrzeba jedynie trochę cierpliwości i regularności podczas jego przygotowywania. Gotowy zakwas można przechowywać w zamkniętym słoiku w lodówce przez około 2 tygodnie, piekąc w tym czasie wiele smacznych chlebów. Jeżeli będziemy go podkarmiać, to...
Przepisy z bloga
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 111
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 77
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 159
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 270
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 704
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 291
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 198