Zakwas żytni

Zakwas to niezbędnik przy pieczeniu chleba. Oczywiście nie wszystkie przepisy wymagają użycia zakwasu, ale jeśli chcecie upiec chleb o klasycznym lekko kwaśnym smaku, to trzeba go mieć. Przygotowanie nie wymaga wiele pracy, trzeba tylko pamiętać, aby od czasu do czasu dokarmić go! Zakwas żytni będzie wieczny pod warunkiem regularnego karmienia:). ???? Składniki 300 g mąki żytniej razowej... Read More Artykuł Zakwas żytni pochodzi z serwisu Sprawdzona Kuchnia.
Najnowsze przepisy
Polecam Wam mój szybki obiad z ostatniego tygodnia.... ⇖ 19
Oh my goodness, let me tell you about one of my absolute... ⇖ 20
Let me tell you about the ultimate comfort food: chocolate... ⇖ 23
Let me tell you, making Lavender Earl Grey ice cream is an... ⇖ 19
Oh, let me tell you about my absolute obsession with these... ⇖ 17
Kluski śląskie to klasyk kuchni polskiej, którego nie... ⇖ 25
Przepisy z bloga
A więc jesień! Pełne słońca wspomnienia z wakacyjnych... ⇖ 54
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 72
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 173
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 213
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 439
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2190
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 394
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 377
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 372
Czasem mam ochotę podać na obiad coś swojskiego,... ⇖ 360
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 358
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 330