Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 26
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 15
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 31
Zapiekanka chlebowa z cukinią
Dzisiejsza zapiekanka to z jednej strony sposob na cukinie, ktora rosnie jak szalona, a z drugiej strony sposob na wykorzystanie resztek z lodowki i czerstwego pieczywa. Dodatek swiezych ziol nadaje zapiekance letniego posmaku, a sery - konieczny efekt ciagniecia.Skladniki (na 4 porcje przygotowywane w keksowce o dlugosci 30 cm): resztka czerstwego pieczywa (uzylam 12 kromek)2 cukinie2-3 ogorki ...
Przepisy z bloga
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 54
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 16
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 63
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 86