Źródło: https://kulinarneeprzygody.blogspot.com/2024/10/zapiekanka-z-mozzarella-i-pomidorami.html
Składniki:Bagietka paryskaPesto 2 pełne łyżkiMozzarella w plastrach 150 gPomidor malinowySalami 6-8 plastrówOreganoSólPieprz Przygotowanie:Bagietkę paryską rozkroić na pół, posmarować pesto u mnie bazyliowe.Naprzemiennie układamy plastry mozzarelli, salami i pomidora. Całość posypać solą, pieprzem i oregano.Zapiekamy we frytkownicy beztłuszczowej 5-7 minut w temperaturze 180 stopni lub w piekarniku 8-10 minut w temperaturze 200 stopni lub do ładnego...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Składniki: Subskrybuj Udostępnij Skomentuj Zostaw... ⇖ 269
Składniki:(porcja na 12-14 sztuk)Muszle makaronowe 12-14... ⇖ 391
Składniki: Subskrybuj Udostępnij Skomentuj Zostaw... ⇖ 405
Składniki:#stripsy #stripsykfc #kurczakizkfcfilet z... ⇖ 305
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































